Daihatsu Cuore (2003 - 2007)

Duurtest

De nieuwe Daihatsu Cuore werd door Daihatsu vol trots gepresenteerd als "de nieuwe referentie in de compacte klasse". Daihatsu baseert die bewering op de royale binnenruimte, de geslaagde vormgeving en de complete uitrusting. Veel belangrijker is echter de lage kilometerprijs. Niet alleen is Daihatsu's kleinste voordelig in aanschaf, de auto zou ook tot de zuinigste van Nederland behoren. Of de nieuwkomer dat allemaal kan waarmaken kan alleen worden uitgevonden in een duurtest. Autozine ging een jaar lang op stap met de Cuore.

Autotest | Daihatsu Cuore (2003 - 2007) Duurtest

De Daihatsu Cuore deed 1 jaar lang dienst als redactieauto. De conclusie: superzuinig, ongekend ruim en absoluut probleemloos. Minimale gebruikskosten, niet alleen in de folder maar ook in de praktijk

Plus

  • vlot en zuinig
  • uiterst betrouwbaar
  • zeer ruim

Min

  • zijwindgevoelig
  • matige wegligging (bij slecht weer)

Conclusie

In de dagelijkse praktijk maakt de Cuore veel van de beloften van de fabrikant waar. Uit een eerste test bleek al dat de Cuore bovengemiddeld veel binnenruimte biedt. Ook om te zien dat de auto goed oogt is geen vervolgtest nodig. De duurtest heeft tot nu toe bewezen dat de Cuore inderdaad betrouwbaar, praktisch en opvallend comfortabel is. Het verbruik met de automaat is redelijk, de bijdrage aan het rijcomfort groot. Met deze probleemloze duurtest toont deze Tokyo zich in alle opzichten een rasechte Japanner! (Hans Kroone).

Daihatsu Cuore 3 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Daihatsu Cuore

3 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Daihatsu Cuore 1.0-12V Tokyo

157.340 km - 2004 € 1.550,-

Categorie
Hatchback
Brandstof
Benzine
Kleur
Paars
Auto Occasion Terneuzen
Terneuzen, NL
Daihatsu Cuore 1.0 Clever

196.855 km - 2009 € 2.099,-

Categorie
Hatchback
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
CarTek
Serooskerke, NL
Daihatsu Cuore 1.0-12V 100th Anniversary Eerste eigenaar

148.119 km - 2008 € 2.850,-

Categorie
Hatchback
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Wim Dijkgraaf Autoservice
Nieuwerkerk, NL