Chevrolet Aveo (2008 - 2011)

Niet goedkoop, wel voordelig

Er is een verschil tussen een goedkope en een voordelige auto. Een goedkope auto biedt al het noodzakelijke, maar voelt als een rijdende concessie. Aan een voordelige auto zijn geen concessies gedaan, maar biedt toch een prima prijs/prestatie verhouding. De nieuwe Chevrolet Aveo is een schoolvoorbeeld van een voordelige auto. Vooral de nieuwe driedeurs Aveo bewijst dat een voordelige auto ook een hele leuke auto kan zijn.

Autotest | Chevrolet Aveo (2008 - 2011) Niet goedkoop, wel voordelig

De Chevrolet Aveo is er nu ook als 3-deurs. Net even vrolijker dan ee gewone Aveo. Rijdt prima en nog steeds voordelig in aanschaf.

Plus

  • prima rijeigenschappen
  • nette prijs
  • geslaagde vormgeving

Min

  • kleine deurbakken
  • onhandige boordcomputer / slechts 1 bekerhouder

Conclusie

Wroclaw, Polen is een plek om één keer te bezoeken en daarna nooit meer. Een dergelijke armoedige stad is interessant, maar bepaald niet aantrekkelijk. Toch heeft de Chevrolet Aveo zich juist hier prima kunnen bewijzen. Het nieuwe driedeurs model weet zelfs hier voor een vrolijke noot te zorgen.

De gele testauto doorbreekt de grijze sleur en weet op alle punten te overtuigen. Ondanks de scherpe prijs staan de rijeigenschappen op een zeer hoog niveau. De uitrusting is compleet en de binnenruimte is prima. Kortom: de Chevrolet Aveo doet niet goedkoop aan, maar is wel degelijk heel voordelig.

Chevrolet Aveo 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Chevrolet Aveo

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Chevrolet Aveo 1.2 LT

215.036 km - 2012 € 4.850,-

Categorie
Hatchback
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Van de Ree Oostburg B.V.
Oostburg, NL