Citroen C3 Picasso

Kinderen altijd prijs

Waarom moet een ruime gezinsauto altijd een saaie auto zijn? Een gezinsuitje moet een feest zijn, het liefst te beginnen met de reis. Natuurlijk zijn ruimte en veiligheid heel belangrijk, maar kan dat alleen verpakt worden in een vierkante doos zonder uitstraling? Citroën bewijst dat het ook anders kan. Dus haal hier uw plaatsbewijs voor een onvergetelijke proefrit met Citroën's nieuwste attractie: de C3 Picasso.

Autotest | Citroen C3 Picasso Kinderen altijd prijs

De Citroen C3 Picasso rijdt even goed als andere gezinsauto's, maar ziet er een stuk origineler uit. Bovendien heeft Citroen de binnenruimte maximaal weten te benutten.

Plus

  • stoere, originele vormgeving
  • ruim en praktisch

Min

  • matige prestaties
  • matige klank audiosysteem

Conclusie

Een onvergetelijke proefrit is misschien iets te veel gezegd. Maar de Citroën C3 Picasso weet zich wel degelijk goed te onderscheiden van de concurrentie.

Alleen de rijeigenschappen zijn gemiddeld. De auto remt, rijdt, schakelt en stuurt precies zoals mag worden verwacht. De 1.4 liter benzinemotor presteert precies voldoende om met het overige verkeer mee te komen, maar meer dan dat zit er niet in.

In tegenstelling tot menig andere familieauto ziet de C3 Picasso er ronduit spannend uit. Iedereen stapt als vanzelf met een grijns op het gezicht in! Daarbij heeft Citroën maximale binnenruimte uit minimale buitenmaten weten te halen; zowel voor- als achterin biedt de C3 Picasso zeer veel ruimte.

Citroen C3 Picasso 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Citroen C3 Picasso

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Citroen C3 PICASSO 1.6 VTi Color Selection Airco / Trekhaak / Cruise

101.440 km - 2011 € 6.750,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Art Auto's
Goes, NL
Citroen C3 PICASSO 1.4 VTi Aura

2011 € 6.350,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
D.M. Broekaert
Vlissingen, NL