Audi Q5

Leaselaarzen

Een Audi is een echte zakenauto. Het strakke uiterlijk, de hoge mate van comfort en natuurlijk het prestigieuze logo maken een Audi tot een favoriet onder de leaseauto's. De Q5 is echter anders dan een doorsnee Audi met een stoer front, een hoge schouderlijn en vierwielaandrijving. Is de Audi Q5 daarmee een zakenauto of een terreinauto?

Autotest | Audi Q5 Leaselaarzen

De Audi Q5 onderscheidt zich met verfijning en sublieme rijeigenschappen. De Q5 is geen terreinauto, maar een extra stoere zakenauto. Kostbare opties noodzakelijk voor een complete auto.

Plus

  • subliem weggedrag
  • verfijnd tot in de kleinste details
  • ruim en praktisch

Min

  • alles behalve Voorsprong door Techniek
  • astronomische prijs voor rijklare auto incl. opties

Conclusie

Audi introduceert de tweede generatie van de Q5. Ondanks de slogan voorsprong door techniek is de Q5 op geen enkele manier vernieuwend en is het verschil met de concurrentie gering. De nieuwe Q5 gaat simpelweg mee met de tijd en biedt de laatste stand van techniek op het gebied van luxe en veiligheid. De rijeigenschappen en afwerkingskwaliteit zijn onberispelijk, maar gezien het prijskaartje mag niet minder dan dat worden verwacht.

De Q5 is daarom een geslaagde combinatie van een terreinauto en een zakenauto. De Q5 biedt alles wat een traditionele Audi biedt. Van een terreinauto heeft de Q5 de ruimte, de vierwielaandrijving en de stoere uitstraling. Zeker die laatste geeft deze Audi nog meer aantrekkingskracht voor de leaserijder.

Audi SQ5 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Audi SQ5

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Audi SQ5 3.0 TDI SQ5 q. Pro L/PANO/TREKH./BTW/B&O/

84.275 km - 2014 € 23.249,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Diesel
Kleur
Wit
Autobedrijf zld
Goes, NL
Audi SQ5 3.0 TDI SQ5 quattro Pro line

228.129 km - 2015 € 23.950,-

Categorie
Stationcar
Brandstof
Diesel
Kleur
Zwart
Autocenter Middelburg
Middelburg, NL